Ternion – överbrygga klyftan mellan traditionell och decentraliserad finansiering


Ternion är en digital plattform för utbyte integrerad med Fiat Gateway och handelstjänster licens. Strävar efter att öka marknads tillgänglighet Kriptovaljutnogo ansluter moderna finansiella tjänster till decentraliserade finansiella system, vilket underlättar och främjar innovation inom finansiering kryptering också ternion syftar till att främja innovation inom krypto Financial för utveckling av kryptovaluta, vilket har verkligt stöd för lönsamma affärer och beror inte på spekulation, men av naturliga marknadskrafterna.


På plattformen finns ett ternionsgemenskap som syftar till att lösa några av de problem som dagens cryptocurrency-system står inför, till exempel bristen på förtroende hos ICO för tillförlitligheten av sina digitala tillgångar, har Kriptoobmenah lägre standarderna jämfört med etablerade traditionella mäklarfirmor och svårigheterna att genomföra Kriptoterminy som betalningsmetod.

Ternions
ekosystem Ternions ekosystem består av tre komponenter som arbetar tillsammans och stöder Ternion (NRT) som en användbar valutaplatform.

Exchange
Exchange ternion är en överkomlig, prisvärd och effektiv utbytesplattform som tillåter användare att konvertera krypterad kryptering, Fiat till kryptering och kryptering. Huvudsyftet med utbytet är att erbjuda Kriptotrejderov en integrerad lösning.

Ternions betalningsprocessor Betalningsprocessorn
underlättar betalningar mellan säljare och deras kunder. Användare får ett betalkort som de kan använda för att göra betalningar. Leverantörer kan då välja att få betalningar som behandlas i Fiat eller Kriptovydelenija-läget.

Ternions likviditetsfond
Detta är kärnan i de andra två komponenterna. Detta säkerställer att den symboliska inflationen för TRN inte kommer att utföras och kommer inte att spara de ackumulerade fonderna för att utveckla ternionsplattformen.

Ternion token
TRN är en token kompatibel med ERC20 som fungerar som ett symboliskt verktyg i plattformen för att betala förändringsprovisioner eller att lista tokens i ternionsbytet. Dessutom ger tokenen kompatibilitet med alla ERC20 kompatibla tokens som gynnar alla användare av ternionsekosystemet.

Varför investera i ternion?
Plattformen är tillgänglig via en mobilapplikation och webbapplikation, så det är bekvämt inte bara för institutionella aktörer, men också för någon av detaljhandelsinvesterarna. Ternion kommer att genomföra en årlig granskning av plattformens drift och drift för att säkerställa öppenhet och tillförlitlighet som informerar allmänheten om framtida marknadsföring. Ternionsbytet har en europeisk handelstillstånd och överensstämmer med alla europeiska bestämmelser som fastställts med avseende på inombordstransmission för snabb inspektion. Plattformen har en komplett kundservice, som även innehåller den maximala hanteringen som hjälper kunderna när de har problem eller frågor relaterade till ternion.

Parameter ICO ternion (TRN token)
Tokens: TRN
symbolisk Protokoll: ERC20
Token delas: 95.000.000 TRN
symbolisk Delivery presale: 22.500.000 TRN
Framläggande av polletter under ICO: 53.500.000 TRN
Datum förköp: Aktiv tills 28 jUNI 2018
Datum för ICO:
Round 29 juni 29 augusti svarsfrekvens: 1 TRN 0,65 USD
Round B 30 augusti 30 oktober utbyte: 1 TRN 2.10 USD
Round C 1 November 30 December , växelkurs: ett TRN 3,23 USD


Mjukt lock: 5 miljoner
hård keps: 65 miljoner

Detaljerad information:
Hemsida: https://ternion.io
Whitepaper: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4623236
Facebook: https: // www. facebook.com/ternionofficial
Twitter: https://twitter.com/ternionofficial
Telegram: https://t.me/TernionOfficial

Tinggalkan komentar